Recent Posts

Pages: [1]
1
General Discussion / Perbincangan Umum / Selamat berforum...
« Last post by Administrator on February 24, 2022, 06:13:17 PM »
Forum sembang koperasi di koperasimalaysia.com

2
Assalamulaikum wbt dan salam sejahtera.

Kami mencari koperator (individu) mahupun koperasi yang berminat untuk menceburi perniagaan dalam bidang hartanah. Melalui Urben Team Development kami menawarkan beberapa pakej perumahan yang menarik dengan kadar komisyen yang menarik buat semua koperasi yang berminat.

Info lanjut boleh hubungi Urben Team Development ditalian 0108464533.

Wasalam,
Team Jualan Hartanah
Urben Team, MCAC.
3
General Discussion / Perbincangan Umum / Re: PELUANG PERNIAGAAN KANGEN
« Last post by Administrator on June 18, 2021, 10:08:37 AM »
Terima kasih berkongsi peluang bisnes.
4
General Discussion / Perbincangan Umum / PELUANG PERNIAGAAN KANGEN
« Last post by kangenTop Gun on June 17, 2021, 01:51:34 PM »
Salam.

Selamat datang ke program Kangen.

https://youtu.be/vqE45efuTpQ
5
Assalammualaikum dan salam sejahtera.

Koperator dijemput untuk menjadi mata dan telinga gerakan koperasi Malaysia dengan menyalurkan informasi terkini seperti berita, artikel, makluman, peristiwa, kursus, peluang perniagaan  dan lain-lain kepada koperasimalaysia.com : saluran informasi alternatif gerakan koperasi Malaysia.

Sebagai sumber alternatif bukan utama, setiap maklumat yang disalurkan seharusnya sahih dan benar. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap salah maklumat yang disalurkan. Kerjasama semua pihak amat kami harapkan dan kami hargai dengan ucapan terima kasih.

Wsalam,
Team koperasimalaysia.com
"Saluran Informasi Alternatif Gerakan Koperasi Malaysia"6
Assalammualaikum wbt dan salam sejahtera,

Semoga forum ini menjadi tempat bermanfaat kita berbincang apa sahaja tentang gerakan koperasi Malaysia.

Forum ini digerakkan oleh NGO Gerakan Koperasi Malaysia iaitu Majlis Tindakan Koperasi Malaysia (MCAC) yang merupakan sayap Dewan Pembangunan Perniagaan Usahawan Malaysia (MCED).

Sebagai NGO kami ingin melengkapi dalam ruang yang ada untuk bersama dalam gerakan koperasi negara. Cukup menjadi sejarah pahit apabila bertukar kerajaan, koperasi hilang namanya di Kementerian yang ada. SKM pula pada ketika itu juga disenaraikan sebagai agensi yang bakal dimansuhkan seperti SPAD yang kini menjadi APAD.

Namun atas usaha semua pihak menampakkan peranan koperasi, kini nama koperasi wujud di Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi. SKM juga kekal releven peranannya sebagai sebuah Suruhanjaya yang kita sayangi.

Bersama-sama kita memartabatkan gerakan koperasi negara. Kita tidak mahu sejarah pahit berulang. Terima kasih semua yang sentiasa berusaha terus menjadikan gerakan koperasi negara terus kekal releven.

Sekian, wassalam.
Team KoperasiMalaysia.Com

#mced #mcac #buildexpectationsintoreality #kasijadi #kasiterjah #koperasimalaysia #kedaikoperasimalaysia #berniagaberjemaah #jihadekonomi #bmf #perkongsianpintar #socialenterprise

Pages: [1]