Webinar Motivasi Kecemerlangan Koperasi oleh Angkasa Selangor

Informasi pilihan hari ini membicarakan tentang webinar Kecemerlangan Koperasi bertajuk Bagaimana menjadi anggota/ALK koperasi yang lebih berkesan? yang dianjurkan oleh Angkasa Negeri Selangor yang bakal berlangsung pada 15 JUN 2021 ini melalui aplikasi Google Meet.

Webinar ini akan dirasmikan oleh Pengerusi JPAN Selangor iaitu Dato Hj. Mohd Alias bin Hamzah dan menampilkan penceramah jemputan yang juga AJK JPAN Selangor iaitu Tn. Haji Yasim b. Mohamed.

Webinar ini akan berlangsung pada jam 10.00 pagi pada hari Selasa pada tarikh 15 JUN ini. Moga dengan pengisian ilmu yang diberikan dapat membantu para koperator dan ALK memainkan peranan dengan lebih berkesan kelak. Bagi yang berminat sila hubungi Angkasa Selangor.

Informasi Pilihan

Forum Sembang Koperasi Online

Hulu Selangor – Forum Sembang Koperasi secara Online kini dilancarkan di web KoperasiMalaysia.Com : Informasi Alternatif Gerakan Koperasi Malaysia.   Forum ini dibina bagi memudahkan perbincangan mengenai apa jua berkenaan koperasi berada pada satu tempat dan direkod untuk rujukan para koperator.   Beberapa topik perbincangan telah dibuka antaranya Perbincangan Umum, Akta dan Peraturan, Peluang Perniagaan, […]

Info Lanjut
Informasi Pilihan

HKN Peringkat Negeri Perak

Informasi pilihan pada hari ini adalah tentang sambutan Hari Koperasi Negara 2022 (HKN22) Peringkat Negeri Perak.

Info Lanjut
Informasi Pilihan

100 tahun Gerakan Koperasi Malaysia

Selamat Menyambut 100 Tahun Gerakan Koperasi Malaysia.

Info Lanjut