Webinar Pembiayaan Khas Tanpa Cagaran Covid-19

Informasi pilihan kali ini ingin berbicara tentang satu webinar oleh SKM akan berlangsung pada 22 Jun 2021 yang membawa topik Pembiayaan TMP tanpa cagaran. Posting webinar tersebut diperolehi daripada FB Rasmi SKM.

Oleh itu, semua koperator dijemput untuk bersama menjayakan webinar tersebut dan diharapkan dapat membantu koperator dan koperasi dalam menghadapi cabaran Covid 19.

Tahniah atas usaha SKM ini, admin mengharapkan banyak lagi sesi penerangan dapat dijalankan oleh SKM dalam membantu koperasi menghadapi cabaran perniagaan dikala pendemik ini.

KoperasiMalaysia.com : Berita Alternatif Gerakan Koperasi Malaysia.