Jemputan Setiap Rabu Bermula 8 JUN

EDC, Shah Alam – Malaysia Cooperative Action Council (MCAC) yang merupakan sayap MCED menjemput para koperator dan bangsa usahawan untuk hadir pada setiap Rabu sepanjang bulan Jun ini dalam program anjurannya yang bertajuk GABUNG KITA JADI KUAT.

Program ini sesuai dengan peranannya yang ingin menjemput para koperator dan bangsa usahawan yang mempunyai perniagaan atau matlamat yang sama agar dapat bergabung menubuhkan koperasi supaya menjadi lebih kuat dan besar.

Program ini menyajikan beberapa sesi yang akan memberi manfaat kepada para koperator dan bangsa usahawan.

Sesi 1 : Jemputan Gerakan Koperasi Malaysia

Sesi 2 : Peluang Perniagaan Koperasi

Sesi 3 : Sembang Teh Tarik Koperasi

Setiap minggu akan menyaksikan jemputan yang berlainan bagi mengisi slot yang disediakan. Antara jemputan gerakan koperasi seperti Suruhanjaya Koperasi Malaysia, Institut Koperasi Malaysia dan Angkasa.

Manakala peluang perniagaan koperasi pula bersama koperasi-koperasi pelbagai fungsi dan aktiviti seperti wanita, kewangan, penternakan, makanan/katering dan automobil.

Kemuncaknya adalah sesi para koperator dan bangsa usahawan untuk menguatkan jaringan perniagaan dalam sesi sembang teh tarik koperasi.

 

Selain itu beberapa buat booth turut disediakan bagi mereka yang berminat mempromosikan produk atau perkhidmatan koperasi mereka.

 

Program ini dijangkan berlangsung selama 3 jam bermula pada pukul 2.00 petang dan dijangka tamat pada pukul 6.00 petang.

Jom beramai-ramai kita jumpa di gelanggang EDC, Shah Alam.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *